Oldal kiválasztása

Törölte az Obsidian az Alien RPG-t

Törölte az Obsidian az Alien RPG-t
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Obsidian csapata hivatalos fórumán jelentette be, hogy a SEGA megbízásából készített Alien RPG munkálatait kénytelen volt törölni, így a projekt parkolópályára került.

A jelenleg is készülő Alpha Protocol, a New Vegas és egy eddig be nem jelentett játékok fejlesztői, az Obisidian Entertainment hivatalos fórumán jelentette be, hogy törölte a SEGA megbízásából készülő Alien RPG-t, mely belső források szerint Aliens: Crucible hallgatott volna. A döntés mögött maga a kiadó áll, ugyanis a japán SEGA szeretné felülvizsgálni a projekttel kapcsolatos teendőket, mert könnyen megeshet, hogy új irányt vesz majd valamikor a fejlesztés, aminek leállása után azonnal kiszivárogtak az első valamirevaló információk, koncepciók.

 

Szerepjátékról lévén szó, az alapvető jellemvonásokat magán hordozta volna az Alien RPG, de Anthony Davis dizájner elárulta, hogy a csapat tervei szerint a küldetések teljesítése után kaptunk volna tapasztalati pontokat, nem pedig a különböző mennyiségben legyilkolt ellenfelek után. Csapatunk vegyes összetételű lett volna, akadt volna köztük tengerészgyalogos, ügynök, mérnök, a harc pedig inkább a taktikusságra gyúrt volna rá, így az eszetlen harcok helyett a veszélyek felderítése, akadályok kikerülése alkothatta volna a játék fő vázát. Fő küldetéseink között olyan változatos kampányok vártak volna ránk, ahol a kutatás, fejlesztés, tárgy- és fegyverkészítés, bázisvédés lett volna legfőbb feladatunk.

Translate »