Oldal kiválasztása

Comic-Con 09 – Filmhírek az expóról

Comic-Con 09 – Filmhírek az expóról
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett az Assassin’s Creed II élőszereplős verziójának első felvétele, közben pedig az is kiderült, ki rendezi majd a Castlevania alapján készülő mozifilmet.

Korábban jelentettük, hogy a UbiSoft az Assassin’s Creed idén debütáló második része mellett egy három részből álló, 10-15 perces rövidfilmet is készít majd a játék története alapján, amiben a cég Hybride technológiája kerül alkalmazása, hogy megfelelő látvánnyal kápráztassan el bennünket. Ezt az eljárást használták korábban a 300 és a Kémkölykök alatt is, így azért be lehet lőni, hogy mire is számítsunk majd a Yves Simoneau rendezte, Lineage névre keresztelt munkával kapcsolatban. A három különálló rész mindegyike a játék előzményeit dolgozza majd fel, és főhősünk, a reneszánsz bérgyilkos Ezio édesapjára fókuszál majd a sztori.

 

Eközben az is kiderült, hogy a Fűrész rendezője, James Wan vállalta el a Castlevania játék alapján készülő moziadaptáció rendezését.  Wan úgy nyilatkozott a hír hallatán, hogy nagyon várja már a forgatásokat, de a projekt jelenleg kezdeti fázisban van, viszont a producerek egyetértenek az általa elképzeltekkel, így egyelőre közös a nevező mindkét fél részéről. Jelenleg egy teljesen új forgatókönyv írása a feladata Wannek, mert az előbbi nem nyerte el maradéktalanul a Konami tetszését.

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »