Oldal kiválasztása

Uncharted 2: Among Thieves – Megjelenési dátum

Uncharted 2: Among Thieves – Megjelenési dátum

Hivatalos megjelenési dátumot és végleges dobozképet kapott a Naughty Dog várva várt kalandjátéka, a Uncharted 2: Among Thieves, ami októberben érkezik meg a világ minden pontjára.

A Sony hivatalosan közzé tett sajtólevele szerint mind az Egyesült Államokban, mind Európában októberben jelenik meg a Naughty Dog PlayStation 3 exkluzív  kalandjátéka, a Uncharted 2: Among Thieves. A tengerentúlon október 13-tól, az Öreg Kontinensen október 23-tól tessék keresni Nathan Drake második kalandját. Mindezek mellett megérkezett a játék hivatalos dobozterve, valamint az is kiderült, hogy ha valaki az mazon.com oldalán, vagy a GameStop / GameCrazy / Best Buy valamelyikén rendeli elő a játékot, akkor különböző extra nyalánkságokhoz juthatunk, mint az ranyozott ingame fegyverek, kincses térkép, gyorsabb multiplayer fejlődés, vagy hamarabb kipróbálható többjátékos demó.

 

A folytatás története során ezúttal Marco Polo elveszettnek hitt hajója után fogunk nyomozni, így a híres kalandor kínai túrájának ismert helyszínei mellett számos egzotikus tájra ellátogathatunk. Kalandjaink során egyelőre úgy fest, hogy egy eddig teljesen ismeretlen ifjú hölgy, nevezetesen Chloe Frazer lesz majd a kísérőnk.

Translate »