Oldal kiválasztása

Blur – Új színt hoz az autóverseny játékokba

Blur – Új színt hoz az autóverseny játékokba

A múltkor napvilágot látott első felvételek után Michael Griffith, az Activison Blizzard elnöke egy interjúban mesélt a Bizarre Creations fejlesztőinek játékáról.

Ambíciózus terveket és innovatív megoldásokat ígér az Activison Blizzard elnöke, Michael Griffith, aki a kiadó aktuális pénzügyi konferenciáján mesélt a csapatnak dolgozó Bizarre Creations fejlesztőinek játékáról, a Blurról, mely Griffith elmondása szerint pont annyira fogja befolyásolni a stílus további fejlődését, mint ahogy azt korábban a Call of Duty tette. Az első képek bizakodásra adnak okot, de a Project Gotham Racing fejlesztőinek új játéka egyelőre még nem volt látható mozgásban.

 

A játék a Mario Kart és a Forza Motorsport nyújtotta élményt kombinálja, amiben a járgányok páncélzatot és fegyvereket kapnak. Állítólag hihetetlenül élethű törésmodellt, számos villámgyors négykerekűt, változatos helyszíneket – New York, San Francisco, Los Angeles, London, Tokió – kapunk, de az igazi konkrétumokra és valószínűleg az első képi -és videóanyagokra majd csak az E3-on kerül sor.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »