Oldal kiválasztása

Heavy Rain – Vizuális betekintő

Heavy Rain – Vizuális betekintő
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hétvégén megjelent látványos in-game videók és képtenger után újabb állóképekre bukkantunk az internetes iszap legmélyén.

A Fahrenheitből átvett megoldás, hogy ezt osztott képernyőn tudatja velünk a gép., ha valami hirtelen változás történik  az adott helyszínen – belép valaki az ajtón, stb. – Rengeteg választási lehetőség közül válogathatunk, hogy hogyan is reagáljuk le az adott szituációt. Akár elbújhatunk – állítólag több mint 30 féle hely áll erre rendelkezésre a látott küldetésben -, hívhatjuk a rendőrséget vagy akár neki is támadhatunk az ellenfélnek. A már látott első gameplay videó alatt látható mozzanatokban végül ezen lehetőséget választotta Cage, aki elárulta, hogy a történet iszonyatosan szerteágazó, így nem kell meglepődni, ha például Madison meghal. Ugyanis a riportenő bármikor meghalhat. Hogy végül a történet továbbgöngyölítése hogyan zajlik, egyelőre nem tudni, de mivel négy főhőse lesz a játéknak, valószínűsíthető, hogy a cselekmény egy másik szereplőre ugrik át. Állítólag 60 különböző, meglepetéseket és fordulatokat kínáló helyszínen lesz valamiféle dolgunk.

 

Egy korábban adott interjúból megtudhattuk, hogy terveznek majd demót kiadni a Heavy Rainből, igaz mindezt úgy próbálják majd tálalni, hogy abszolút ne legyen spoileres a dolog. Cage elmondása szerint Hollywood-i forgatókönyvírók egész csapata dolgozik a sztorin, mely mint korábban említettem, tele van változatos, fordulatos eseményekkel.

 

Az új képekért fáradtjatok IDE!

Translate »