Oldal kiválasztása

Először mozgásban a STALKER: Call of Pripyat

Először mozgásban a STALKER: Call of Pripyat

Kézikamerás felvételeken, de végre mozgás közben is megleshető a legújabb STALKER játék, mely Csernobil után Pripyatban játszódik, ahol újabb fertőzött veszélyek várnak ránk.

A  STALKER: Call of Pripyat története nem sokkal az első rész után játszódik majd, amikor a helyi kormány felfedezi, hogy akad egy, a Zóna szívébe vezető útvonal, így az Operation Fairway hadművelet keretén belül szeretnék átvenni a hatalmat az erőmű felett. A tervek szerint először légi felderítéssel térképeznék fel az ismeretlen területet, hogy aztán a légifelvételek segítségével a szárazföldi erők könnyebben végezhessék el feladatukat. A kormány azonban nem számol a Zóna önvédelmi mechanizmusmával, a kiküldött helikopterek pedig sorra tűnnek el. Ekkor lépünk mi a képbe, mint az ukrán titkosszolgálat elit ügynöke, akinek feladata, hogy az elveszett titkos adatokat visszaszerezze.

 

Az új játék az X-Ray motor 1.6-os verzióját használja és a fejlesztők szerint teljesen fotorealisztikus környezetben lesz lehetőségünk kalandozni. Eljuthatunk Pripyat városába, a Yanov vasútállomásra, a Jupiter gyárba vagy Kopachi falvacskájába. Az új sztori új, egyedi karaktereket is magában hordoz majd, erről azonban nem hangoztak el konkrétumok. Új szörnyek, mint a Chimera és a Burer törnek majd életünkre. Új A-Life rendszer, megújult kezelőfelület ígérnek a fejlesztők, továbbá beépítik az alvás régóta hiányolt funkcióját is.

 

A játék hivatalos gépigénye is napvilágot látott a napokban, amihez párosult pár új állókép, illetve alant jó pár, kamerával rögzített mozgóképet is megcsodálhattok.

 

Translate »