Oldal kiválasztása

Painkiller: Resurrection bejelentés

Painkiller: Resurrection bejelentés
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Év végén érkezik a JoWood gondozásában a Painkiller harmadik felvonása, a Resurrection, ami PC mellett később X360-ra is ellátogathat.

A harmadik epizód a JoWood és a Homegrown Games együttműködésében készül és a tervek szerint idén év végén kerülhet fel a polcokra az új főhőssel jelentkező legújabb rész, amiben ismét a Menny és Pokol között rekedve kell rendet tennünk.

 

Történetünk főhőse egy CIA-fejvadász, Wild Bill Sherman, akit épp küldetés közben ér utol a baj. Egy drogbárót kell eltenni láb alól, azonban a merénylet balul sül el, mert az autóba helyezett pokolgép robbanása következtében az éppen arra közlekedő iskolabusz a levegőbe repül, a rajta lévő diákok pedig életüket veszítik. Bill észlelve a bajt, a robbanás előtt megpróbál cselekedni, de már késő, így ő is a Purgatórium kapuján kopogtat.

 

A fejlesztők természetesen megtartják a sorozat run and gun stílusát, azaz a fő koncepció ezúttal is az eszetlen mészárláson lesz, de némi drámát és történetet azért belecsempésznek a Resurrectionbe. A sztori fősodrának részleteit átvezető mozikból ismerhetjük meg, míg a pályákon található rejtett utalások egyéb érdekességekre derítenek fényt. Továbbra is megmaradnak brutális fegyvereink, amiket másodilagos funkciókkal látnak el a fejlesztők. Újdonság, hogy a játék történetében először kooperatív játéklehetőség is rendelkezésünkre áll majd, így barátainkkal vállvetve is küzdhetünk a Pokolban.

 

A játék 2009 végén kerülhet fel a polcokra és PC mellett akár X360-ra is ellátogathat a  Painkiller: Resurrection, amit ennek megfelelően egy felturbózott PAIN Engine hajt meg.

Translate »