A VG247 munkatársa az idei GDC-n faggatta a BioWare főnökeit, Ray Muzykat és Greg Zeschuk-ot, akik elárulták, hogy nem félnek a játékban majdan felbukkanó vitatott tartalmak miatti visszhangtól.

Bizonyára emlékeztek rá, hogy a Mass Effect első részének egyik jelenetében egy rövid "aktust" láthatunk, ami lényegében semmit nem mutat, a prűd és idióta amerikaiaknál mégis kivágta a biztosítékot. A Fox News híre ellenére a játék hatalmas sikert aratott, és a sikamlós, idegen lények közötti szerelmi szál sem tántoríthatta el a játékosokat a korongok megvételétől.

 

Éppen ezért a 2010 elején debütáló második részben sem lesz hiány a túlfűtött jelenetekből, legalábbis Ray Muzyka és Greg Zeschuk az idei GDC-n megerősítette eme hírt. Elmondásuk szerint a játék mindig is erős volt drámai és szerelmi vonalon, a karaktereknek valódi érzelmeik vannak, ugyanolyanok, mint nekünk, embereknek, így lehetetlen elképzelni, hogy néha ne gabalyodjanak össze a karakterek egymással. Ráadásul itt nemcsak a szerelmi szálra kell gondolni, hiszen ezek az emóciók széles skálán mozognak, éppen ezért érdekesek a játék karakterei.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás