Oldal kiválasztása

Left 4 Dead – Mozzanatok a Survival módból

Left 4 Dead – Mozzanatok a Survival módból

Először látható mozgás közben a tavasszal érkező Left 4 Dead első DLC-je, a Survival mód. A Valve négy friss mozgóképet adott közzé a megjelenés előtt.

A csomag egy vadonatúj többjátékos módot, a Survivalt tartalmazza majd, melynek lényegére is fény derült. Ugyan a megnevezés igencsak sokatmondó, azért jó ha tudjátok, hogy a fő cél, hogy a játékosok az elérhető 12 pálya valamelyikén a lehető legtovább maradjon életben, miközben a folyamatosan özönlő zombisereggel is meg kell vívnia. A Versus kampánymódok is végre napvilágra kerültek, így bizonyossá vált, hogy a Death Toll és a Dead Air lesz játszható ebben a módban. Pontos megjelenési dátumunk továbbra sincs, viszont az árazással kapcsolatban megtudtuk, hogy nem kap árcédulát a Survival Pack, így az teljesen ingyenesen lesz letölthető. 

 

Ezen kívül hamarosan kapható lesz a PC-s Critic’s Choice Edition is, ami már alapból magában foglalja az említett DLC-t, illetve hamarosan megérkezik az SDK is, így mindenki saját szája íze szerint kreálhat térképeket.

 

 

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »