Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed 2 – Friss részletek érkeztek

Assassin’s Creed 2 – Friss részletek érkeztek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Újabb információk érkeztek Altair kalandjának folytatásáról, bár erősen pletykaszagú a dolog, így ne vegyétek készpénznek az itt leírtakat. Mindenesetre érdekes dolgokra derült fényt.

Azonkívül, hogy nyílt titok, hogy készül az Assassin’s Creed folytatása, jelenleg semmi konkrét információval nem rendelkezünk. Sokak szerint a francia forradalom idején játszódik majd a történet, de egy most elcsípett, a Destructoid címzett levél írója szerint ez badarság, ugyanis a cselekmény a 15-16. századi Velencében repít minket. Mindezt egy nem is olyan régen látott, bár még nagyon béta állapotban leledző trailerre alapozza a névtelen forrás.

 

A kedvcsinálóból a helyszín és időpont mellett arra is fény derül, hogy valószínűleg nem is Altair lesz a főhőse a folytatásnak, vagy pedig nem olyan "formában", mint ahogy azt az első részben láttuk. Ha ez valóban igaznak bizonyul, akkor egy Eizo nevű arc veszi át a főszerepet, aki szintén bérgyilkosként tengeti mindennapjait, csak a középkori olasz városban.

 

A levél természetesen a trailer minden egyes mozzanatát is részletezi, így a következő történések szemtanúja volt a névtelen forrás: A kamera a középkori Velence felett pásztázz, majd a város járókelőit mutatja. A levél írója itt megjegyezte, hogy a lakosság nagyon hasonlít az első részben látottakéhoz, viszont sokkal komolyabb és élethűbb interakcióban élnek egymással. Épp egy maszkabál kellős közepébe csöppenünk, ahol egy rejtélyes, ismeretlen idegen lefizet egy csinos, ifjú nőt, hogy célpontjai, egy kövér és egy vékony férfi közül utóbbit elcsábítsa úgy, hogy táncolni hívja. Az üzlet megkötése után főhősünk mestergyilkosi képességeit bevetve ledöfi a vékony fickót, míg a kövér szemtanúja lesz a gyilkosságnak és riadóztatja az őrséget, ő maga pedig menekülni kezd. Az ismeretlen főhős utánaered, majd egy óvatlan pillanatban a kövér fickó elé kerülve hősünk leugrik elé, aki először elképedt arccal bámul, majd a következőket mondja: „Kár, hogy az anyádnak meg kellett halnia… gyönyörű nő volt. Az apád viszont a te arroganciád miatt halt meg.” Felidegesített bérgyilkosunk ekkor előkapja nyílpuskáját és kivégzi kövér nemest.

 

Ezen kívül annyit sikerült még megtudnia a névtelen informátornak, hogy valószínűleg az idei E3-on leplezik le az említett videót és magát a játékot, és ha minden jól halad, akkor vagy év végén, vagy 2010 elején debütálhat az Assassin’s Creed 2.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »