Oldal kiválasztása

Final Fantasy XIII – Jobban fog fogyni X360-on

Final Fantasy XIII – Jobban fog fogyni X360-on
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft figyelve az NDP Group adatait arra a következtetésre jutott, hogy a Final Fantasy XIII akár sokkal jobban fogyhat az ő konzolukon, mint a konkurens PlayStation 3-on.

A redmondiak merész kijelentésüket arra alapozzák, hogy a márkhű japánok már a Street Fighter IV esetében is több korongot vásároltak X360-ra, mint PlayStation 3-ra. A februári amerikai eladási adatok alapján tovább is ment a cég, mert szerintük az első konkrét, biztató jelek már a Resident Evil 5 esetében előbukkanhatnak, sőt, a jövőben akár több, eddig a Sony-hoz köthető alkotás is jobban fogyhat X360-on. 

 

A Microsoft valószínűleg a nagy áttörést a Square-Enix legendás sorozatától, a Final Fantasy legújabb részétől várja, mely ugyan Japánban debütál elsőként és kizárólag PlayStation 3-ra, a világ több pontján akár könnyen megszorongathatja a Sony fekete masináját a redmondi gárda. Azért az érdemes megjegyezni, hogy jelenleg csak az Egyesült Államokban kétszer anny Xbox 360-at értékesítettek, mint PlayStation 3-at, így akár gyengébb mutatók esetén is könnyebben túlszárnyalhatják a PS3 eladásait.

Translate »