Oldal kiválasztása

Újabb pletykák a PlayStation 3 árcsökkentésről

Újabb pletykák a PlayStation 3 árcsökkentésről
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ismét felütötte a fejét a PlayStation 3 árnyisszantásáról szóló szóbeszéd. Ezúttal a CVG hozott le egy hírt, amiben az egyik áruházlánc képviselőjétől kapott információkra hivatkozva állítják, a Sony hamarosan csökkenti a PS3 árát.

Tavaly ősz óta pletykatéma a játékvilágban, hogy a Sony hamarosan komolyabb árleszállítást eszközöl mind a PlayStation 3, mind a PlayStation Portable esetében. A japán cég persze cáfol, ámbár egyre több támogatója – köztük több komoly befolyással bíró kiadó – akad az ötletnek, amiről ma újabb spekuláció látott napvilágot.

 

A CVG értesülése szerint az egyik angol áruházlánc illetékeseinek hintette el a Sony, hogy hamarosan leviszik a marokkonzol és a HD testvér árát, azonban a japán óriás nem óhajtotta kommentálni a pletykát, így megint nem tudni, hogy pontosan mi is lesz az ügy vége. Bárhogy is alakul az ügy, a Sony hamarosan kénytelen lesz lépni valamit, különben a válság okozta keresletcsökkenést nem tudja majd kompenzálni, így a már így is mély szakadék, ami közte és az X360 között van csak tovább fog mélyedni és talán a soron következő húzónevek se tudják kihúzni a csávából a PS3-at. Reméljük azért erre nem kerül sor, és észhez térnek a Sony fejesei!

Translate »