A hivatalos bejelentést követően kora reggel felkerült a világhálóra a Battlefield 1943: Pacific első gameplay videója is. A narrátor szerepét az egyik vezető fejlesztő vállalta magára.

Eredetileg az idei Comic-Conon leplezte volna le az EA DICE a Battlefield 1943: Pacific-et, azonban idő előtt kiszivárgott egy képeslap, mely egyértelművé tette, hogy mi is folyik a háttérben, így az EA még a hét közepén leleplezte a játékot, valamint a Battlefield: Bad Company 2-öt.

 

A legújabb epizód a Csendes-óceán térségének leghíresebb helyszíneire kalauzol el bennünket: Wake Island, Guadalcanal és Iwo Jima. A térképeken összesen egyszerre 24-en mókázhatunk majd, és további érdekesség, hogy online terjesztésre kárhoztatott a játék, vagyis az LIVE Marketplacen, a PlayStation Networkön keresztül lesz leszipkázható a kezdetben három térképpel rajtoló alkotás. A PC-s verzió terjesztése is interneten keresztül zajlik majd, azonban ennek módját még homály fedi. A Battlefield 1943: Pacific idén nyáron debütál, állítólag 15 és 20 dollár közötti áron lesz kapható és a letöltendő bithalmaz alig 350 MB-t nyom majd.

 

A játék mindössze három karakterosztályt vonultat fel, Infantry, Riflemen és a Scout, így a korábbi epizódokban helyet kapott felcser és nehéz tüzérségi tiszt nem került bele a játékba. A grafika lenyűgözőnek ígérkezik, egy teljesen újraírt motor dübörög a Battlefield 1943: Pacific alatt. A környezet a legutolsó fűszálig élő, lélegző hatást kelt, a térképek minden egyes alkotóelemei rombolhatóak, ráadásul a fizika és az árnyékokáls is élethűbb lett.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás