Oldal kiválasztása

X-Men Origins: Wolverine – Részletek a játékról

X-Men Origins: Wolverine – Részletek a játékról
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss, ropogós és egy 3D-s, forgatható állókép – videó formátumban – érkezett a Raven Software műhelyében készülő X-Men Origins: Wolverine játékadaptációjából.

A fejlesztőket a 1UP csapata faggatta és az interjúból megtudtuk, hogy Rozsomák a Ninja Gaiden főhőséhez, Ryu-hoz hasonló látványos harcokban kamatoztatja majd tudását. Állítólag lesznek könnyű, közepes és nehéztámadások, melyeknél több kombinációt is alkalmazhatunk majd. A fejlesztők ígérete szerint szó szerint az arcunkba fröcsög majd a vér, repkednek a végtagok, könnyű szerrel hajlítunk el puskacsöveket.

 

Egy múltkori beszélgetés alkalmával pedig megtudtuk, hogy egy vérbeli akciójátékkal lesz dolgunk, melyben Rozsomák karakterét ismerve sok-sok bunyó vár majd ránk. A közelharc kapcsán példaként két olyan ismert címet említett, mint a God of War és a Devil May Cry 4, így a játékmenet valószínűleg ezen produkciókra fog hajazni. Vondrak elmondása szerint a cél a minél egyszerűbb irányítás, így végtelenül leegyszerűsített irányítással szembesülhetünk majd, ellenben a mozgások, a harc látványos formában jelenik meg, tehát ennek minőségéből nem enged a Raven.

 

Translate »