Oldal kiválasztása

Operation Flashpoint 2 – Márciusban a boltokban?

Operation Flashpoint 2 – Márciusban a boltokban?

A Neon-enginet használó Operation Flashpoint 2-ről egyelőre nem sok információt szivárogtatott ki a Codemasters, most mégis úgy néz ki, hogy konkrét megjelenési dátumunk van.

A cseh Bohemia Interactive kisebb herce-hurca után kénytelen volt megválni az Operation Flashpoint bizonyos jogaitól, melyek a Codemasters-hez kerültek. A brit gárda legújabb, házon belül fejlesztett grafikus motorja, a Neon lesz a felelős a játék realisztikus megvalósításaiért. Pár kép és néhány videón kívül azonban nem sokat láthattunk a katonai hadviselés legmélyebb bugyraiba bevezető játékról, így sokan kételkednek annak majdani sikerében, ami nem meglepő, hiszen a téma nagy szakértője, a Bohemia Interactive mindeközben a nagy konkurens, az Armed Assault 2 munkálatain fáradozik.

 

Most mégis úgytűnik, hogy megnyílhattak az információs csapok, mert a szintén angol Play.com webáruház, mely Európa egyik legnagyobb áruháza hivatalos megjelenési dátummal lepett meg minket. A webshop honlapján fellelhető adatlap szerint március 27-én érkezik a fiktív konfliktust feldolgozó produkció, a Operation Flashpoint 2: Dragon Rising, melyben az oroszok és a japánok állnak szemben egymással. Egyelőre hivatalos megerősítésre várunk!

Translate »