Oldal kiválasztása

Új Activison címek vannak készülőben

Új Activison címek vannak készülőben
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Atari aktuális konferenciája után – erről egy másik hírben – az Activison is felvázolta, hogy jövőre milyen címekkel óhajt elcsábítani minket. Ezek szerint lesz ötödik Call of Duty, új Guitar Hero és Tony Hawk is.

A Manhattanben tartott konferencia a játékokon belül hirdetni kívánó cégeknek szólt, tehát a "bejelentések" nem hivatalosak, úgy gondolom mégis érdemes szót ejteni róluk. Egyrészt azért, mert szó lesz komoly visszatérőkről, illetve korábban már sejtett folytatásokról. Ennek értelmében nem meglepő, hogy új epizóddal egészül ki a Call of Duty-széria, a Guitar Hero vagy a Tony Hawk franchise. A CoD esetében egy Modern Warfare 2-ről beszélhetünk, a fejlesztést pedig ezúttal is az Infinity Ward végzi.

Visszatér a legendás deszkás nevével fémjelzett Tony Hawk sorozat is. A majd egy éves hallgatást követően ráfér a szériára a vérfrissítés, hiszen a konkurens EA által kipréselt SKATE minden szempontból jobbra sikeredett ellenfelénél, így nem meglepő, hogy a Proving Groud után jegelte a franchise-t az Activison.Állítólag új megoldásokat kap a játék, többek között el lehet felejteni a kontrolleres irányítást és ha igazak a pletykák, akkor valami merőben más irányítási szisztémán dolgozik a Neversoft.

A Gutiar Hero megkapja ötödik felvonását, mely minden bizonnyal újabb perifériák felvonultatását és még komolyabb lehetőésgeket rejt majd magában, továbbá a Project Gotham Racing-sorozattal elhíresült Bizarre Creations is visszatér a körforgásba, ugyanis egy James Bond játékot fognak fejleszteni, melynek középpontjában a vezetés áll majd. Valamikor szeptemberre várható a produkció. Ezenkívül mégegy projekten is dolgozik a gárda, melyben a Forza Motorsportot akarják vegyíteni a Mario Karttal.

Hozzászólások

Translate »