Oldal kiválasztása

CoD: World at War – Minimum két DLC várható

CoD: World at War – Minimum két DLC várható

A játék executive producere nyilatkozott a jövőbeni tervekről, s elmondta, hogy 2009-ben legalább kettő, de lehet három DLC-t fog kapni a World at War.

Daniel Suarez, ugyan túl sokat nem volot hajlandó elárulni a tervezett kiegészítésekről, de azt határozottan állította, hogy jövő évben – még a legrosszabb esetben is – két DLC érkezik a Call of Duty legújabb részéhez, s állítólag ezek erősen különbözni fognak a szokványos letölthető anyagoktól.

"Még készíteni akarunk legalább kettő kiegészítő csomagot a Call of Duty: World at Warhoz, mielőtt ki mernénk jelenteni, hogy mindent kihoztunk a játékból, de ha a körülmények úgy hozzák, akkor lehetséges, hogy három lesz abból a kettőből.


És itt most nem a hagyományos DLC-kre kell ám gondolni. Valami egészen újszerűvel készülünk, de, hogy pontosan mivel,  az egyelőre hadd maradjon a mi titkunk.
"

A játék továbbra is tartja magát a toplisták élén, szóval nem igazán meglepő, hogy még jövőre is elég sokat kívánnak foglalkozni vele a készítők. Kíváncsian várjuk mi sül majd ki a nem szokványos DLC-k ötletéből…

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »