Oldal kiválasztása

Fallout 3 – Részletek az Operation Anchorage DLC-ről

Fallout 3 – Részletek az Operation Anchorage DLC-ről

Egy hónappal ezelőtt jelentettük, hogy PC-re is elérhetőek lesznek a Fallout 3 első DLC-éi, melyek közül ezúttal a legelső csomagról kaptunk értékes információkat.

Wolf kolléga durván egy hónappal ezelőtt jelentette, hogy a Fallout 3-hoz készülő DLC-k három különálló csomagként érkeznek majd meg, ráadásul a PC-s tábornak is kijut a jóból, ugyanis a Bethesda számukra is elérhetővé teszi a pakkot. Az első csomag neve Operation Anchorage, ezt követi majd a The Pit, s márciusban a Broken Steel zárja majd a sort. Ezúttal az Operation Anchorage-ről érkezett pár érdekes részlet.

A januárban debütáló csomag 800 MS pontba fog kerülni és az új perk, a Covert Ops kerül majd a fókuszba. Ennek megfelelően a lopakodásé lesz a főszerep, ugyanis feladatunk az lesz, hogy felszabadítsuk Anchorage-t a kínai kommunisták elnyomása alól. A letölthető tartalom ezenkívül új fegyvereket, felszereléseket és achievementeket is kapunk a pénzünkért. Többek között egy ezidáig szupertitkos technológia is a birtokunkba kerül, mely mindkét oldalon használható lesz, és a teljes játékba is belekerül, így a fő cselekményszálba is belekerül.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »