Oldal kiválasztása

WoW: Wrath of the Lich King – Éjszakai nyitóparti a Media Markt WestEndben

WoW: Wrath of the Lich King – Éjszakai nyitóparti a Media Markt WestEndben

Ma 22 órai kezdettel megrendezésre kerül World of Warcraft MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierje!

Ma este debütál a World of Warcraft második expanziója, a Wrath of t he Lich King, melynek hazai premierjét a magyarorzsági CD Projekt szervezi.

A rendezvény helyszíne:

Media Markt WestEnd

WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, quest, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán és ráadásként az első száz vásárló egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-t kap ajándékba. Minden vásárló aki Wrath of the Lich King terméket vásárol a helyszínen, posztert kap ajándékba!

A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális bandája, a „Rock & Rule”, illetve Aranyosi Péter a Showder Klub-ból ismert „stand-up komédiás”, tehát érdemes pontosan a kezdésre – 22 órára a helyszínre érkezni.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye! A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre – egy előzetes regisztráció során – a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, illetve a helyszínen 23 óráig a CD Projekt pultnál lehet.

Ezúton is örömmel értesítjük a jelentkezetteket és még jelentkezni vágyókat, hogy a színvonalas jelentkezések száma elegendőnek bizonyul ahhoz hogy a fődíj most már biztosan:
egy igazi Frostmourne replika lesz!

A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed! És ne aggódj, lesz elég nyitott kassza ahhoz, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás, és a nyitást követően mihamarabb hozzájuthass a játékhoz (normál és gyűjtői kiadáshoz egyaránt).

Hiányos a Blizzardos játékgyűjteményed?

Az Éjféli Nyitáson hihetetlen áron pótolhatod a hiányt. A CD Projekt Magyarország jóvoltából a kiegészítő megjelenésének napján, november 13.-án 00:01-től a nap végéig a Media Markt WestEndben minden Blizzard termékre 20% kedvezmény jár* (kivéve a Wrath of the Lich Kingre). Az akcióban résztvevő termékek a következők: Diablo II Gold, Warcraft III Gold, Startcraft Gold, World of Warcraft alapjáték, Burning Crusade, Gamecard és Battlechest.

* amíg a készlet tart

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »