Oldal kiválasztása

WoW: Wrath of the Lich King – 5 millió az első hónapban?

WoW: Wrath of the Lich King – 5 millió az első hónapban?

Csütörtökön debütál világszerte a World of Warcraft második kiegészítője, mely egyes előrejelzések szerint akár 5 millió példányban is elkelhet az első hónapban.

World of Warcraft rajongók valószínűleg már jó vastag piros filctollal bekarikázták naptárjukban a november 13-át, azaz e hét csütörtökön, hiszen imádott MMORPG-jük ezen a szent napon kapja meg második kiegészítőlemezét, a Wrath of the Lich Kinget. Az új add-on új kasztiot, a Death Knightot aktivizálja majd, magasabb tapasztalati pontért szállhatunk harcba nap mint nap Azeroth-ban, illetve Northrend fagyos, hófödte vidéke is megnyitja kapuit.

Hazánkban a WestEnd City Center Media Markt üzletében ünnepli a hazai sajtó és a hazai játékostársadalom a premiert, ami este 22 órakor veszi kezdetét. A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogtatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a “Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up humorista is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre – egy előzetes regisztráció során – a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, legkésőbb 2008. november 10-én délig.

A kosztümverseny fődíja EGY IGAZI FROSTMOURNE REPLIKA!

A Janco elemzője, Mike Hickey úgy véli, hogy a játék nyitó hónapjában, azaz most novemberben közel 5 millió korong talál majd gazdára. Az elemző véleménye szerint ezt az eredményt még az sem befolyásolja, hogy a piacon akad már jó pár vetélytárs – Warhammer Online, Age of Conan .

Translate »