Oldal kiválasztása

Brothers in Arms: Hell’s Highway – Felkerült a demó a LIVE-ra

Brothers in Arms: Hell’s Highway – Felkerült a demó a LIVE-ra
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A legújabb Brothers in Arms next-gen konzolra lassan két hete, míg PC-re három napja kapható, a Gearbox mégis csak most dobta fel a LIVE-ra a kipróbálható verziót.

A Gearbox sorozata szeptember 23-a óta megvásárolható X360-ra és PlayStation 3-ra, míg a PC-s verzió egy komolyabb csúszással, csak október 10-én jelent meg. A srácok jóvoltából úgy láthatjuk a második világháborút, ahogy még sohasem. Matt Baker őrmester és kompániája a legendás Pokol országútját próbálja bevenni, sajnos sikertelenül. A Szövetséges erők félresikerült hadművelete, a Market Garden-hadművelet teljes pompájában visszaköszön a játékban, mely nemcsak hangulatban idézi a háború borzalmait, hanem az ehhez párosult hang és látvány is hozza azt, amitől teljesen reálisan hat az egész.

Aki idáig halogatta a Brothers in Arms: Hell’s Highway, annak most itt a lehetőség, hogy a vásárlás előtt letesztelje a játékot, melynek PC-s verziójáról hamarosan mi is rittyentünk egy kövér játéktesztet. A kipróbálható verzió 1.32 GB-ot nyom.

Translate »