Oldal kiválasztása

SW: The Force Unleashed – Készül az első DLC!

SW: The Force Unleashed – Készül az első DLC!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hamarosan megkapja első letölthető tartalmát a Force Unleashed, mely négy új kampányt és négy vadonatúj karaktert is tartalmazni fog.

Kora délután jelentettük, hogy a szigetországban senki se bírt ellenállni az Erőnek és a Force Unleashed már második hete vezeti az Egyesült Királyság multiplatform eladási listáját. Talán még a LucasArts sem remélte, hogy ilyen nagy érdeklődésre tart majd számot a játék, hiszen már a megjelenését követő első öt nap alatt több mint 1.5 millió korongot kapkodtak el a rajongók, így nem meglepő, hogy a korábban szóbeszéd szintjén szóba került DLC-k valósnak bizonyultak és tényleg érkeznek majd letölthető tartalmak, ráadásul az első már készül is.

A PSN-en és LIVE-on majdan egyaránt elérhető csomag négy új szóló kampányt és négy új karaktert tartalmaz majd – tudtuk meg a Force Unleashed executive producerétől,  Haden Blackmantől. A csomag ezen kívül új karaktermodelleket és öltözékeket rejt magában, így minden bizonnyal sok rajongónak okoz majd kellemes perceket az első DLC.

Érdekesség, hogy a Nintendo Wii-s verzióhoz villágító fénykardot is vásárolhatunk, ezzel is élethűbbé varázsolhatjuk a fénykardos párbajokat. A csomagot a több mint egy évtizede létező Thrustmasterk készítette és a Glow Saber Duo Pack névre hallgató csomagjuk magában rejt egy két darabból álló perifériát, amit a Wii kontrolleréhez erősíthetünk és amiket  egy gomb megnyomását követően világításra is ösztökélhetünk.

Translate »