Oldal kiválasztása

Moziverzum: Novemberben visszatér Jack Bauer

Moziverzum: Novemberben visszatér Jack Bauer

November 23-án visszatér Jack Bauer, a CTU ügynöke, hogy ismét rendet tegyen a világban. A hetedik szezont “felkonferáló” két órás epizód első kedvcsinálója mellett egy hét perces exkluzív The Day the Earth Stood Still videó is befutott.

Ismét visszatér Jack Bauer, a világ talán leghíresebb és már-már Chuck Norris-i magasságokba emelkedett ügynöke. A majd egy éves kihagyás után a FOX csatorna november 23-án tűzi műsorra a hetedik szezon prológ epizódját, a közel két órás 24: Redemption-t, melynek cselekménye két szálon fut majd. Az egyik szál Bauerre összpontosít, aki épp Dél-Afrikában próbál rendet tenni a maga módján, míg a másik szál Los Angeles-be helyezi a történetet, ahol épp az új elnök beiktatásának ceremóniájára készül az ország. Az Emmy-díjas Kiefer Sutherland mellett a sorozatban feltűnik majd  Cherry Jones, Robert Carlyle, Gil Bellows és az Oscar-díjas Jon Voight is. A hetedik évad 2009. januárjában rajtol a tengerentúlon.

Rovatunk második hírforrása az a The Day the Earth Stood Still, mely a hasonló címá 1951-es sci-fi remake-je less és amiben Hollywood A-ligás sztárjait egy az egyben felvonultatja Jon Hamm, akinek ez az első komolyabb mozis próbálkozása, hiszen idáig csak a képernyőkön alkotott maradandót.

Translate »