Oldal kiválasztása

WoW: Wrath of the Lich King – Hivatalosan is novemberben

WoW: Wrath of the Lich King – Hivatalosan is novemberben

A kora délutáni pletyka végülis igaznak bizonyult és hivatalosan is november 13-án debütál a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, melynek gyűjtői kiadványáról megkaptuk az első infókat.

Délután a Wowhead oldalán jelent meg egy egyértelmű reklám, miszerint november 13-tól lesz megvásárolható a World of Warcraft második expanziója, azonban a nagyobb áruházláncok ettől eltérő dátumokkal hirdették előrendeléseiket, így annak ellenére sem lehetett bízni a látottakban, hogy a biztos forrásból tudtuk, hogy a Blizzard helyeztette el a hirdetét. Végül a kora esti órákban a kaliforniai sztárcsapat hivatalosan is megerősítette, hogy november közepén érkezik a játék, melyben Northrend zord, fagyos vidékein kalandozhatunk.

A bejelentéssel egyidőben a limitált kiadványú gyűjtői verzióról is szó esett. A gyönyörű csomagolású csomag a következőket tartalmazza: Egy exkluzív in-game petet, Frosy, frost wyrm bébit, egy 208 oldalas "The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King" könyvet, egy soundtrack CD-t, mely huszonegy nótát rejt majd, egy "Kulisszák mögött" DVD-t, egy egéralátétet, melyen Northrend térképe látható, illetve egy World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion starter pakkot, és két exkluzív kártyát. A pakk áráról egyelőre nincs információnk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »