Oldal kiválasztása

WoW: Wrath of the Lich King – Megvan a megjelenési dátum?

WoW: Wrath of the Lich King – Megvan a megjelenési dátum?
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nagyon úgy fest, hogy végre hivatalos dátumot kapott a Northrend fagyos vidékein játszódó Wrath of the Lich King, mely valószínűleg novemberben lát napvilágot.

Hetek óta szóbeszédek tárgya a World of Warcraft második kiegészítőlemezének, a Wrath of the Lich Kingnek a megjelenési időpontja. A Blizzard részéről Tom Chilton egy korábbi kijelentésében jelezte, hogy még év vége előtt elkészül a játék és polcokra kerül, majd egy másik információ már arról számolt be, hogy semmit nem akarnak elkapkodni, így nem tudnak megjelenési dátummal szolgálni.

A mostani állás szerint mégis idén kerül fel a kirakatokba a Northrend fagyos pusztáin játszódó expanzió, ugyanis a Wowhead-en megjelent hirdetés szerint a megjelenés november 13-a, ráadásul a hirdetést állítólag a Blizzard kérésére helyezték ki. Érdekesség, hogy a Gamestop és az Amazon november 3-át jelöli meg, míg a 7Eleven bolthálózat november 4-től kínálja a játékot megvásárlásra, tehát koránt sem biztos egyik dátum sem, így várunk a hivatalos megerősítésre.

Translate »