Oldal kiválasztása

QuakeCon 2008 – Készül a Doom II és Wolfenstein RPG

QuakeCon 2008 – Készül a Doom II és Wolfenstein RPG

Nem szokásunk mobiltelefonos játékokkal foglalkozni, de amikor két olyan klasszikus készül a mobilpiacra betörni, mint a Doom és a Wolfenstein, akkor muszáj szót ejteni róla. Katherine Anna Kang

Az idei QuakeCon igazi meglepetés bejelentésére egyelőre várnunk kell, de szerencsére volt alkalmunk meglesni a Rage és a Wolfenstein legújabb mozgóképeit. Carmack azt is elárulta, hogy nem tudják még mi lesz a sorsa a Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory-nak, de ha a Quake Live zajos siker lesz, akkor lehet webalapú, ingyenes játékként folytatja pályafutását.

A rendezvényen Carmack felesége, Katherine Anna Kang is jelen van, aki az id Mobile céget képviseli a QuakeCon-on. A hölgy azonnal be is jelentette, hogy gőzerővel készítik a Wolfenstein és Doom II alapokra helyezett mobiljátékaikat. Egyelőre csak a Wolfenstein RPG-ről tudtunk meg ezt-azt. Információink szerint összesen kilenc szinten keresztül vadászhatunk a nácikra, a megvalósítás teljesen 3D-s lesz, az első videó pedig fent leshető. A Doom II RPG-ről egyelőre semmilyen konkrétumonem láttak napvilágot, így várjuk, hogy az Orcs & Elves 2 után vajon mi újat tud majd nyújtani.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »