Oldal kiválasztása

GTA IV – Games For Windows Live logót kapott

GTA IV – Games For Windows Live logót kapott

A Rockstar a PC-s bejelentés után frissítette a Grand Theft Auto IV honlapját, ahol felbukkant a Games For Windows Live logó.

Három nappal ezelőtt a Rockstar Games hírül adta, hogy a PS3-on és X360-on hatalmas sikert elért GTA IV november végén PC-re is tiszteletét teszi. Nico Bellick kalandja szebb textúrákkal, elméletileg kitűnő optimalizálással és előreláthatólag új multiplayer funkciókkal várja a bűnőzésre éhes rajongókat, akik az előjelek szerint nem csak PC-s társaikkal vívhatnak. A hivatalos oldalon felbukkanó Games For Windows Live logó ugyanis azt jelenti, hogy az X360-tulajokat is gyepálhatjuk egy-egy meccs alatt, azaz a Grand Theft Auto IV cross-platform alkotásnak ígérkezik. A dolognak egyetlen bökkenője van: Magyarországon jelenleg nem működik a LIVE szolgáltatás, így hazánk fiai addig nem élvezhetik a többjátékos mód adta örömöket, amíg a Microsoft be nem vezeti nálunk is a szolgáltatást.

További érdekesség, hogy a konzolos megjelenések előtt beígért DLC-k megjelenését eltolta a Rockstar, így azok csak 2009-ben debütálnak. Esetleg a PC-sek is megkapják a letölthető tartalmakat?

Az első PC-s képeket itt leshetitek meg!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »