Oldal kiválasztása

Viva Pinata: Trouble in Paradise – Megjelenési dátum

Viva Pinata: Trouble in Paradise – Megjelenési dátum

A Rare és a Microsoft kora este kiadott sajtóközleménye szerint a legújabb Viva Pinata nyitja a Microsoft X360-as őszi szezonját.

A Microsoft mai bejelentése szerint, a nagysikerű Viva Pinata sorozat legújabb része, a „Viva Pinata: Trouble in Paradise” című játék megjelenésének időpontja 2008 szeptember 5.

Több, mint 30 új pinata faj, továbbfejlesztett kooperációs  lehetőségek és a számos új  játékmód várja a sorozat rajongóit. A pinaták szigete is jóval nagyobb  játékteret kínál. Ezúttal a játékosoknak lehetőségük lesz becsalogatni kertjükbe az eddig ismeretlen, félénk és egzotikus pinata állatkákat. Bizonyos fajokat csak a kietlen és fagyos Pinartic vidékről lehet majd elcsábítani, míg másokat a napsütötte Dessert sivatagból. De ez még nem minden, hiszen a pinata kertet azonnal otthonossá kell tenni mindannyiuk számára, hogy nehogy idő előtt eliszkoljanak!

A „Viva Pinata Trouble in Paradise” játék új színt hoz a népszerű sorozat rajongóinak életébe. Az új kooperatív játékmenetnek és a többféle választható nehézségi fokozatnak köszönhetően a Viva Pinata sorozat az Xbox360 játékosok szélesebb rétegeihez is eljuthat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »