Oldal kiválasztása

Mégsincs bajban a Ghostbusters

Mégsincs bajban a Ghostbusters

A Terminal Reality és a Sierra mindenkit megnyugtatott frissen kiadott sajtólevelével, miszerint nem kerül a kukába a Szellemirtók-játék.

Délelőtti hírszolgálatunk jelentette, hogy az Activison-Vivendi fúzió elszenvedte első áldozatait. A kiadópáros a jövőben komoly átszervezéseket szervez, melynek hozománya, hogy több várva várt játékot is parkolópályára tesznek, így többek között olyan címek nem készülnek el, mint a Ghostbusters, a WET, a Brutal Legend, a The Chronicles of Riddick: Assault, a World in Conflict: Soviet Assault ,50 Cent: Blood on Sand, Leisure Suit Larry: Box Office Bust vagy a Zombie Wranglers.

A bejelentés általános felháborodást keltett, hiszen nem apró nevekről van szó. A Sierra azonnal reagált a bejelentésre és frissen kiadott sajtólevelükben leszögezték, hogy a Terminal Reality műhelyében készülő Ghostbusterst nem törölték és nem is fogják törölni. Hogy pontosan milyen formában és melyik kiadó égisze alatt kerül a boltok polcaira a játék, arról egyelőre nincs információnk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »