Oldal kiválasztása

Diablo III – Újabb információk érkeztek!

Diablo III – Újabb információk érkeztek!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai nap egyértelműen a Diablo III jegyében zajlik, így most újabb információkat osztunk meg Veletek!

A kora délutáni hírözön után kisebb csend következett, azonban estére újabb részletek szivárogtak ki a közel 8 éve várt Diablo III-ról. Jay Wilson, a délutáni leleplezés során például elárulta, hogy a Zelda és a World of Warcraft inspirálta a csapatot a fejlesztés kezdete során. Rengeteg alapelemet és ötletet adott mindkét produkció a csapatnak, így bizonyos jegyek erősen hasonlítani fognak a kultikus játékokhoz.

A történetről is megtudtunk pár apróságot. A Diablo 2: Lord of Destruction története után 20 évvel később járunk. Diablo, Mephisto és Baal porig rombolta Sanctuary világát, azonban hamvaiból mégis újjáéledt a birodalom. A sztori kezdetekor Decard Cain visszatér, hogy a pokol seregének újbóli felbukkanására keressen bizonyítékokat és ekkor a tristrami katedrális romjainál valami egészen különös veszi kezdetét. Egy meteorit csapódik a földbe, mely egy baljós jelet hordoz, és Sanctuary rendíthetetlen hőseit ismét csatába hívja az Izzó Pokol haderői ellen.

Ezenkívül biztosan érkezik a játék az Apple gépeire, így Mac-tulajok örülhetnek. Érdekesség, hogy a Diablo 3 saját engine-t használ, mely egy házon belüli fejlesztés. A látottak alapján kitűnően muzsikál az egyelőre név nélküli motor. Frank Pearce, a Blizzard alelnök úgy nyilatkozott, hogy a fejlesztés még nagyon korai stádiumban van, ezért felelőtlenség lenne megjelenési időpontokkal dobálózni. Végezetül pedig érdemes megemlíteni, hogy komoly hangsúlyt fektet a Blizzard a kooperatív mókára, de egyelőre konkrét részleteket nem kívántak elárulni.

További infók, videók, képek pedig itt találhatóak!

Translate »