Oldal kiválasztása

Alone in the Dark 5 – Pocsék értékelések!

Alone in the Dark 5 – Pocsék értékelések!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hatalmas botrány alakult ki a hét közepén, amikor is több külföldi magazin ismeretlen forrásból beszerzett Alone in the Dark 5 korongot tesztelt, majd pocsék pontszámokat adott a játéknak.

Hatalmas bajban van az Atari! Korábban jelentettük, hogy minden reményünk a legújabb Alone in the Dark 5-ben van, ugyanis ha az Eden Studios ne produkálja a várt eladásokat, akkor a nagy múltú cég végleg bezérhatja kapuit. Az előzetes videók és információk bizakodásra adtak okot, azonban az első csapás a megjelenés előtt kiszivárgott verzió volt, majd több külföldi magazin lehangoló értékelése tetőzte a bajt. Az Atari védekezésül jelentette, hogy nem tudja, hogy ezek a csapatok milyen forrásból szerezték be a játékot, így biztosan perre viszik az ügyet. Az első értékelést a a norvég GameReactor firkantotta, ők 3/10-et adtak a játéknak, majd következett a német német 4Players, illetve a szintén norvég Gamers.no, akik szintén 3/10-et adtak a játéknak. Az Atari perrel fenyegetőzése bevált, a magazinok többsége levette a kritikát. Érdekesség, hogy ezt követően megjelent az Eurogamer.net kritikája is, ők 7/10-et adtak, majd az IGN is hasonló pontszámot adott a játéknak, és ezeket az írásokat nem kritizálta az Atari.

Ezt követően a kiadó bejelentette, hogy a nem túl népszerű SecuROM védelmi rendszerrel látja el a játékot, így aki megvásárolja azt PC-re, annak számolnia kell, hogy online aktiválni kell a produktumot a játék kipróbálása előtt. Ezzel a bejelentéssel egyidőben befutott a hivatalos gépigény is.

Minimum gépigény:

Operating System: Windows XP/Vista 32-bit & 64-bit

Processor: Intel Pentium 4 2.8 GHz or Athlon X2 +3800 (Intel Pentium 4 3.4 GHz or AMD Athlon 64 +4000 recommended) *

Memory: 1 GB RAM (2GB recommended)

Hard Disk Space: 9.5 GB free

DVD-ROM Drive: 4X speed or faster

Video: NVIDIA GeForce 7600 or ATI Radeon X1950 or better (NVIDIA GeForce 7800 GTX or ATI Radeon X1950 XTX or better recommended)

Sound: DirectX version 9.0c-compatible sound card

DirectX: DirectX version 9.0c (included) or higher

Hozzászólások

Translate »