A GameSpot egyik fórumozója állítása szerin idő előtt hozzájutott az EGM legfrissebb, júniusi kiadásához, mely rengeteg új érdekességet tartalmaz a Gears of War 2-ről.

A GameSpoton posztolgató Prosecut0rGodot nevű felhasználó állítása szerint idő előtt beszerzett egyet az Electronic Gaming Monthly júliusi számából, amely rengeteg újdonsült infómorzsát rejt a Gears of War 2-ről. Ugyan akad olyan is, melyet már régóta ismerünk, azért érdemes a felsorolt részleteket végigszemezni.

Ezek szerint, ha kooperatív módban toljuk a játékot, akkor a belépő bajtársak különböző nehézségi szinteket választhatnak. Az egyjátékos kampámy során co-op módban különböző átvezető filmeket kapnak a játékosok és mindenki maga dönti el, hogy milyen irányban halad tovább, így a befejezések száma elég magasra rúghat. Állítólag 15 órányi tiszta játékidőt garantál a kampány. A legújabb főellenség, Acheron egy gigantikus méretű mammuthoz lesz hasonlítható.

A többjátékos mód érdekességeire is fény derült. Többek között megtudtuk, hogy egy új stamina bar kap helyet a játékban, mely arról tájékoztat, hogy milyen sokáig vagyunk képesek harcolni vagy akár rohanni. Ha a csík nagyon alacsony szinten áll, akkor értelemszerűen lelassul mozgásunk és futás közben lomhává vállunk, míg harc közben reflexeink lassulnak le. Az egyik új játékmódban, En-Garde-ban biztosan helyet kap a továbbfejlesztett láncfűrészes-párbajozás míg a másik módozatban, az Ordealben csapatokba verődve kell harcolnunk, ahol a cél 100 ellenséges katona leölése.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás