Oldal kiválasztása

Viva Pinata: Trouble in Paradise – Az első részletek

Viva Pinata: Trouble in Paradise – Az első részletek
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az MS saját rendezésű rendezvényéről ma befutottak az első Viva Pinata: Trouble in Paradise információk is.A legújabb Banjohoz hasonlóan a Viva Pinata: Trouble in Paradise-t is a Rare csapata dédelgeti majd. A fejlesztők rengeteg újítással szeretnének újabb vásárlókat csalogatni, illetve a régieket megtartani. Gyakorlatilag a pináták nevelésének színteréül szolgáló kert mérete maradt a régi, minden más hatalmas változásokon esett át, illetve rengeteg újdonság is belekerült a játékba, mely a tervek szerint idén szeptemberben kerül a boltokba, csakis X360-ra.

A játék hősei közötti interakció végre kicsit komolyabb szerephez jut, így amolyan falka módjára a "falkavezér" cselekedeteit a falka többi tagja leutánozhatja, de akár teljesen különböző játékokat is adhatunk a "kezükbe". Ilyen például a kisvasútozás vagy különböző hangszereken történő zenélés lehetősége. Egy teljesen újra gondolt interfészt kezelve kell a kis állatokat terelgetnünk a kertben. Közel 30 új pinatát kapunk a fejlesztőktől, melyek között egyeseknek sajátos klímát kell teremtenünk, hiszen a tevék a száraz, csapadékmentes, sivatagos környezetért rajonganak, míg a pingvinek a fagyos, antarktiszi klímára buknak.

Lesz kooperatív mód is, ráadásul nem csak LIVE-on keresztül tolhatjuk barátainkkal a kisállatok nevelését, hanem offline módban is. A LIVE érdekessége, hogy ebben a módban egy Xbox Live Vision kamerát igényel majd a rendszer. A második rész az Eye of Judgement-hez hasonlóan kártyákat is haszálni fog, amelyeket felhasználva teljesen egyedi pinatákat kreálhatunk, különböző képességeket és épületeket szerezhetünk vagy akár az időjárást is megváltoztathatjuk. Akinek ez nem lenne elegendő, annak örömteli hír, hogy magunk is készíthetünk majd ilyen "varázskártyákat.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »