Oldal kiválasztása

Microsoft Game Studios 2008-as játékai!

Microsoft Game Studios 2008-as játékai!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai napon a Microsoft Game Studios (MGS) bemutatja a 2008-ban megjelenő, Xbox 360 exkluzív játékait.

A mai napon a Microsoft Game Studios (MGS) bemutatja a 2008-ban megjelenő, Xbox 360 exkluzív játékait.  A prezentációkat olyan világhírű fejlesztők tartják, mint Cliff Bleszinski (Epic Games), Peter Molyneux (Lionhead), Tomonobu Itagaki (TECMO/Team Ninja) és Denis Dyack (Silicon Knights).

A MGS San Franciscóban megrendezésre kerülő bemutatóján, a látogatók először láthatnak hosszabb részleteket a Gears of War 2 című játékból, amelynek első részéből közel 5 millió példányt értékesítettek világszerte.  Elsőként Cliff Bleszinski ( Design Director) fog egy kis ízelítőt adni a várva várt GoW2 játékmenetéből.

A “Viva Pinata: Trouble in Paradise” című játékban viszatérnek a már jól ismert színes, kedélyes pinata állatkák. A Viva Pinata sorozat harmadik részében megújult kooperatív mód, új szereplők és számos további meglepetés várja a játékosokat. A Viva Pinata: Trouble in Paradise idén szeptemberben kerül a boltok polcaira.

A Rare kiadó novemberre időzítette a nagysikerű karakter, Banjo visszatérését. A “Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts” című játékban  a játékosok egyedi és különlges járműveket építhetnek melyek segítségével végigküzdhetik magukat a különféle felépítésű pályák sokaságán. Nagyszerű és innovatív kalandjáték, számos logikai és ügyességi feladattal fűszerezve.

A legendás Peter Molyneux vezette Lionhead stúdió, igazi kuriózummal készül meglepni az Xbox 360 platform tulajdonosait. Az idei év egyik legjobban várt játéka a “Fable 2” októberben kerül a boltok polcaira. Ebben az RPG stílusú kalandjátékban eddig soha nem látott igényességgel megalkotott multiplayer játékmód, rengeteg fegyver és mágia, valamint egy filmszerű történet várja a rajongókat.

A Silicon Knights új játéka a “Too Human”  augusztus 19-én jelenik meg Észak-Amerikában és augusztus 29-én Európában. Ebben az RPG elemeket is tartalmazó epikus játékban összetett történet, gazdag karakterfejlesztési lehetőségek és nagyszerűen kidolgozott multiplayer játékmód biztosítják majd a kiváló játékélményt.

A Team Ninja legújabb fejlesztése a Ninja Gaiden 2, június 6-án jelenik meg Európában. A játékban egy Ryu Hayabusha nevű ninja álarca mögé bújva kell bosszút állni klánunkért és megmenteni az emberiséget az alvilági erőktől. A játékban New Yorkban, Tokióban és számos egyéb gyönyörűen kidolgozott helyszínen kell felvennünk a harcot a tucatjával ránk rontó ellenséggel szemben. A Ninja Gaiden 2 harcrendszere könnyen elsajátítható, de a mesteri fokozatot csak a legügyesebbek érhetik el!

A tavalyi év nagysikerű játékai után –Halo3, Forza Motorsport2, PGR4, Mass Effect – idén is az Xbox360-on lesz érhető a legnagyobb és legjobb játékválaszték!

És ez még nem minden! Hamarosan további 2008-ban megjelenő, Xbox 360 exkluzív címek kerülnek bejelentésre!

Translate »