Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Munka ünnepe ide vagy oda, Hollywood ma sem pihen. Lesz itt Incredible Hulk kedvcsináló, Batman: The Dark Knight plakátmustra és Vin Diesel új blockbustere, a Babylon A.D. is új trailerrel és plakáttal jelentkezett.Babylon A.D.:

Vin Diesel semmit nem bíz a véletlenre, ugyanis évek óta szabadságát töltő színészünk egy igazi megaprodukcióval szeretne visszatérni Hollywood vérkeringésébe. A Babylon A.D.-ben egy olyan zsoldos katonát alakít, akinek megbízatása szerint egy olyan hölgyet kell Oroszországból Németországba kísérnie, aki genetikailag hordoz magában egy, az emberiséget könnyen elpusztítható vírust. A Maurice G. Dantec regénye alapján készülő filmadaptációban Diesel mellett a női főszerepben Michelle Yeoh tűndököl majd, illetve régi nagy kedvencünk, a francia filmezés nagy öregje, Gérard Depardieu is feltűnik. Bemutató augusztus 29-én.

Batman – The Dark Knight:

A hét elején a Warner négy darab friss plakátot lőtt fel a világhálóra, melyek egyikén a későbbi Két/Arc, azaz Harvey Dent is felbukkan. A pószterek közzé tétele gyakorlatilag a marketing gépezet utolsó nagy hajrájának előfutára, ugyanis a héten egy hivatalos kedvcsináló is felbukkant a világhálón. Az internetes iszapból előtúrt, majd gyorsan vissza is dobott videó kamerás verzióját állítólag vasárnap a hivatalos HD minőségű verzió követi, úgy hogy már nem kell sokat aludni. Ráadásul a július 18-ai premierig se kell már sokat aludnunk!The Incredible Hulk
:

A június 13-án mozikba kerülő Marvel-adaptációban Bruce Banner reménytelenül keresi a gyógymódot a sejtjeit megfertőző gamma sugárzásra, azonban a megoldást sehogy sem sikerül meglelnie. Mindeközben folyamatos kontroll alatt próbálja tartani magát, hogy mérhetetlen haragja soha ne törjön a felszínre. Ebben segítségére lesz barátnője, Betty Ross (Liv Tyler), azonban a hadsereg titkos projektje keresztülhúzza Banner számításait és kénytelen ismét a robosztus zöld óriást a felszínre engednie, különben a gamma sugárzással fertőzött Thunderbolt Ross tábornok, azaz Abomination (Tim Roth) a földdel teszi egyenlővé Manhattant.

The Incredible Hulk TRAILER#2 HD 480p

The Incredible Hulk TRAILER#2 HD 7200p

The Incredible Hulk TRAILER#2 HD 1080p

A filmet forgalmazó Universal ezenkívül pár új állóképet is mellékelt a második kedvcsináló mellé:Translate »