Oldal kiválasztása

The Wheelman részletek érkeztek

The Wheelman részletek érkeztek

A sok-sok videó és videóinterjú után végre kézzel fogható információkra is fény derült a Midway autóüldözése alkotásáról.

A Midway és a Tigon Studios csapata úgy gondolta, hogy érdemes lenne A szállító című film alapötletét összegyúrni olyan neves alkotásokkal, mint a Burnout, a GTA vagy a Driver.

A The Wheelman főhőse, Milo Burik sofőr, aki veszélyes küldeményeket szállít, általában kétes hírű embereknek. Éppen aktuális munkája pont Barcenolába szólítja és még nem is sejti, hogy itt bizony kénytelen lesz a spanyolok egyik legszebb városát romba dönteni, ha szeretné túlélni aktuális küldetését. A Midway állítása szerint közel 25 főmisszió hivatott majd elmesélni Burik különös, csavarokkal átitatott történetét, amihez közel 80 mellékmisszió is jár majd. A feladatok többségét autóban ülve kell majd végrehajtanunk, azonban akad olyan feladatunk is, ahol saját lábunkon kell megtennünk a kilómétereket.

A játék üldözéses jeleneteinél az akció és a dinamizmus kerül előtérbe. Hősünk különböző trükkökre lesz képes, így egyes esetekben a megfelelő karok és gombok lenyomásával képesek leszünk akár 180 fokban megforgatni járgányunkat, majd a minket üldözőkre hatalmas golyózáport zúdítani. Érdekesség, hogy a küldetéseink során más-más benzingőzt pumpáló csodát kapunk a fenekünk alá, ráadásul az ellenfelek is különböző aggreszióra lettek beállítva, azaz nem mindenkit tudunk majd olyan egyszerűen lerázni.

A Tigon csapata jelenleg a játék optimalizálásán dolgozik és ha jól haladnak a munkával, akkor idén ősszel végre újból Vin Diesel bőrébe bújhatunk, amit PC-n, X360-on és PS3-on is megtehetünk.

Translate »