Oldal kiválasztása

UPDATE – UbiSoft: Elkelt Tom Clancy!

UPDATE – UbiSoft: Elkelt Tom Clancy!

Persze nem kell vérkomolyan venni a címet! Csak annyiról van szó, hogy a francia csapat megvásárolta a híres író nevének felhasználási jogait. melyet mostantól bármilyen médiumban felhasználhat majd.

A francia csapat ma kiadott friss sajtóközleményéből értesültünk, hogy a híres író Tom Clancy közel 20 millió euróért eladta nevének felhasználási jogait. Ugyan számos projekten dolgozott már együtt a két fél, de a mostani üzlet megkötése után már nem kell minden egyes alkalommal Clancy-t rábírni, hogy adja nevét a játékhoz, illetve a soron következő neve alatt futó munkák bevételéből már nem részesedik. A megkötetett üzletről azt is sikerült megtudnunk, hogy nem csak játékokra vonatkozik az egyezség, hanem könyvekre és filmekre is kiterjed. A UbiSoft az üzlettől azt reméli, hogy közel 5 millió euróval növekedik majd az éves bevételük.

UPDATE: Közben a UbiSoft CEO-ja, Yves Guillemot  tegnap este egy rögtönzött konferencián bejelentette, hogy első komolyabb tervük egy, a Clancy nevével fémjelzett MMO lesz. A Tom Clancy MMO ötlete már régóta megvolt, csak a folyamatosan fizetendő jogdíjak lehetetlenné tették a kivitelezését.
Translate »