Oldal kiválasztása

Bemutatkozik a Battlestations: Pacific

Bemutatkozik a Battlestations: Pacific

Az EIDOS Hungary hivatalosan is bejelentette, hogy a Battlestations: Midway után folytatják a sorozatot, melynek helyszíne ezúttal is a Csendes-óceán.

A komoly gondokkal küszködő SCi/EIDOS azért nem adja fel, és legutóbbi hivatalos sajtólevelük szerint egyik sikersorozatuk, a magyar fejesztésű Battlestations mindenkép folytatódik.

A második világháborús akció-stratégiát, a Battlestations: Pacific-ot jelenleg PC-re és X360-ra jelentette be az EIDOS, azonban pontos megjelenési dátummal még nem szolgált a honi fejlesztőcsapat.

A sajtólevél szerint két különböző egyjátékos kampány vár majd ránk, ugyanis az előző részből kimaradt japán kampány ezúttal helyet kap a Pacific-ben. Az amerikai kampány története közvetlenül a  Battlestations: Midway után folytatódik, így a Midway-szigetek meghódítása után Okinawa felé vesszük az irányt, hogy a japán haderők utolsó megmaradt erőit is végleg felmorzsoljuk. Ezzel szemben a felkelő nap országának derék harcosai Pearl Harbor meglepetésszerű bombázásával olyan mértékű zűrzavart okoznak a szövetséges oldalon, hogy rövid időre átveszik a Csendes-óceán feletti irányítást.

Az ígéretek szerint mindkét oldalon 28 küldetés vár majd ránk, illetve 21 új egység lesz bevethető, mint például a kamikaze, különböző repülők, stb. A japán oldalon a rettegett Ohka is akcióba küldhető lesz majd. Ezenkívül végre szárazföldi hadműveletekre is sor kerül. Partraszállhatunk szárazföldi egységeinkkel vagy akár az ejtőernyős századokat is csatába küldhetjük, hogy különböző ütegeket és légvédelmi ágyukat elfoglalhassunk.

A többjátékos mód rengeteg új térképpel, játékmóddal és egyéb lehetőséggel kecsegtet, így garantáltan magas lesz a játék élvezhetőségi rátája.

Translate »