Oldal kiválasztása

David Perry: Kár a Marvel Universe Online-ért!

David Perry: Kár a Marvel Universe Online-ért!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Shiny Entertainment korábbi alkalmazottja, David Perry úgy véli, hogy a Microsoft hatalmas hibát vétett, amikor végleg leállított a Marvel Universe Online fejlesztését.

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a Microsoft a képregény-óriás Marvellel és a Cryptic Studios-szal közös nevezőre jutott a régóta várt Marvel Universe Online kapcsán. A megegyezés szerint sajnos törlik a projektet, így egy ideig biztosan nem fogunk szuperhősökkel online mókázni.David Perry, aki jelenleg a Firebrandnél ténykedik úgy véli, hogy hatalmas lehetőséget szalaszt el a redmondi gárda még akkor is, ha nem biztos, hogy visszahozza a befeketett pénzt a masszívan multiplayer remeknek ígérkező alkotás.

"Ott a World of Warcraft. Miért is lett olyan sikeres az Azeroth világában játszódó MMO? Azért, mert egy nagyon tehetséges, kreatív csapat, a Blizzard áll mögötte. Hihetetlen amit azok a srácok művelnek. Ennek ellenére, ha lenne egy ugyanilyen jó csapatom és azon kellene morfondíroznom, hogy milyen franchise-t válasszak, akkor biztos, hogy a Marvel-t választottam volna."

Translate »