Oldal kiválasztása

Earthrise – Poszt-apokaliptikus MMO érkezik

Earthrise – Poszt-apokaliptikus MMO érkezik

A bulgáriai bázisú Masthead Studios bejelentette, hogy egy vadonatúj, poszt-apokaliptikus környezetbe ágyazott masszívan multiplayer alkotáson dolgozik.

A III. világháború után járunk. A világméretű csatázás során olyan tömegpusztító fegyvereket vetett be az emberiség, mely kis híján teljesen leradírozta a Földről az emberiséget. Bolygónk egyik eldugott szegletében egy új társadalom csírái nyílnak a romokon, melyeket a háború előtti időkben eltárolt DSN-minták alapján készített klónok hoztak létre. A hatalmon lévő kormány egy utopisztikus világ megteremtésén dolgozik. Erős, vaskézzel irányít, szigorú szabályokat bevezetve próbál békét és nyugalmat biztosítani, azonban a rivális frakciók folyamatosan támadják a Sal Vitas városának vezetőit.

Egy új rend bajnokaként lépünk majd mi a képbe. A fővároson kívül rengeteg meghódítatlan, porig rombolt terület vár majd ránk, melyek nyersanyagbázisa teljes egészében a rendelkezésünkre áll, ha meghódítjuk az új területeket. A PvP rendszerben működő csatározás során saját társadalmi rendszert hozhatunk létre, fontos szerepet jut a kereskedelemnek és persze a harcoknak. Megjelenés valamikor 2009-ben.

Az első képek máris megtekinthetők a galériában!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »