Oldal kiválasztása

Újabb GTA IV információk láttak napvilágot

Újabb GTA IV információk láttak napvilágot

Az MTV lehetőséget kapott arra, hogy Manhatten szigetén, a fejlesztők főhadiszállásán betekintést nyerjen egy exkluzív demóba.Többé nem hízhatsz meg. A térkép bármely részén taxiba szállhatsz. Mást is üldöznek a zsaruk a városban. Le rehet részegedni és ez kihatással van a vezetési képességeinkre. Ha ellopunk egy rendőrautót, hozzáférést kapunk a benne található rendőrségi számítógéphez, így lenyomozhatjuk a gyanúsítottakat. Ez csak a legfontosabb észrevételek közül egy-kettő, amelyet az MTV-s srácok levontak azután, hogy megtekintették a legújabb rész 90 perces bemutatóját.

A demót egy X360 development kiten mutatták be és az MTV-s arcok szerint legalább olyan jól mutatott Liberty City, mint a trailerekben. Nézzünk néhány érdekességet, amit megelítenek a cikkben!

A taxizás érdekes, lehet fizetni a sofőrnek, hogy ne tartsa be a szabályokat és húzzon bele. Közben lehet nézegetni a forgalmat vagy a házakat a ülésből vagy akár át is ugorhatjuk ezt a részt és rögtön a célállomáshoz érkezünk. Az ellopott kocsik GPS navigációs rendszerrel rendelkeznek. A luxusautók ilyen berendezéseivel beszélgetni is lehet.

A régi körözési rendszer is megváltozott, nincsenek többé csillagok, egyszerűen csak akkor kezdenek el üldözni bennünket, ha a véghezvitt rossz cselekedetet látta egy rendőr. Amint kiszúrak bennünket, azonnal megjelennek a csillagok. Ekkor megjelenik egy kör a térképen, amiből ha sikerül kijutnunk (azaz a városnak azon szegletéből elmenekülni), akkor kimásztunk a bajból. Ha nem, akkor elkezdenek üldözni bennünket és ha belekötünk a minket kergető rendőrökbe, akkor ez a kör egyre növekszik. Most már nem lehet elbújni, meglapulni és megvárni, amíg a csillagok visszaállnak kiindulóállapotukba, itt bizony folyamatosan mozgásban kell lenni. Ha elkövetünk egy bűntényt, nem maradhatunk azon a környéken.

Ja, és ha nem sikerül teljesítenünk egy küldetést, akkor egy gombnyomással visszaugorhatunk annak az elejére és újra megpróbálhatjuk, anélkül hogy el kellene mennünk a város bármelyik pontjára. (Miért nem tanulnak tőlük egy picit a Burnout Paradise készítői? :))

Translate »