Oldal kiválasztása

Ghostbusters – Az első Wii-s információk

Ghostbusters – Az első Wii-s információk
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Ghostbusters Wii-s verziója rengeteg ponton eltér majd a többi portolt verziótól, főleg az irányításban. Végre megérkeztek az első információk.

A Ghostbusters Wii-s, a PS2-es és DS-es változat fejlesztését a Red Fly Studios végzi. A srácoknak nincs könnyű dolguk, hiszen egy jóval kisebb teljesítményű konzolra/konzolokra kell ütős grafikát és iszonyat hangulatos irányítás varázsolniuk, de úgy fest a Vivendi bízik a bandában.

Az első információk szerint a proton pack irányítása a mozgásérzékelővel ellátott távirányítóval lesz kivitelezhető. A Remote-tal célzunk, míg az analóg karral mozgunk, majd megnyomuk a tűzgombot, a szellem befogásának metódusát pedig a szintén külön gombbal kidobható csapdával fejezzük be. A gyengébb hardver miatt grafikailag nem lesz a toppon az alkotás, de elnézegetve a képeket, így is nagyon aranyosnak, kissé rajzfilmszerűnek hat az egész.

Hogy ne fúljon totális unalomba az egyjátékos mód, lehetőségünk lesz majd egy rakás minijátékot kipróbálni és természetesen online co-op módban is lehetőségünk lesz a monsztákat elkapni. Itt négy fővel együtt nyomulhatunk majd. A megjelenés valamikor jövő ilyenkor.

Hozzászólások

Translate »