Oldal kiválasztása

Hollywoodból jelentjük

Hollywoodból jelentjük
17 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

November első napja mozihírek szempontjából igazán eseménydúsra sikeredett. Lesz itt Indiana Jones IV videó, Batman: The Dark Knight kép, Kung Fu Panda tízer és még sok egyéb finomság. Fáradjatok beljebb!

Annyi videó, információ és kép érkezett ma délelőtt, hogy hirtelen nem is tudom hol kezdjem. Na jó, akkor először egy fincsi Aliens vs Predator "R" besorolású videó, amit az IGN-es csajoknak köszönhetünk. Utána pedig a Predalien első fotói jönnek.

A két örök rivális faj, az Alienek és a Predatorok ezúttal egy coloradói kisvárost vesznek e, ahol szokásos évi vadászatukat próbálják meg elintézni. Mi, akik ezen pillanatban a tápláléklánc legalján helyezkedünk el reménytelenül próbálunk megmenekülni a két gyilkos faj véres összecsapása elől. Bemutató karácsony másnapján, december 26-án.


A folytatásban az új Indiana Jones-ról érdemes pár szót ejteni. Az új rész forgatásai valamikor a nyár közepén kezdődtek, amelyen azóta jó pár érdekesség történt, hiszen egy belsős ember titkos információkat szivárogtatott ki, majd Spielberg irodájába törtek be, ahonnan ismét titkos anyagok kerültek illetéktelenek kezébe. Az eseménydús forgatás azonban a végéhez ért. Az október 11-én befejeződött forgatási munkálatokat – videó ITT – a kezdethez hasonlóan pezsgőzéssel ünnepelte meg a stáb. Spielberg ódákat zengett mindenkiről, lefutotta a szokásos tiszteletköröket, majd hörpintett egyet. A 2008. május 22-ei premierig pedig már csak az utómunkálatok vannak hátra. A nyári dömping előfutáraként pedig öröm lesz beülni az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skullra.
 

A forgatás első napja


Van még miből szemezgetni, úgyhogy haladjunk is tovább.


Friss matéria érkezett a soron következő egész estés Batman moziból is. A The Dark Knight alcímet viselő Nolan féle verzióban továbbra is Bale alakítja majd a Denevérembert, ellenfel pedig az örök vigyori, Joker lesz. Sajnos megint csak egy, az elmaszkírozott Heather Ledgerről sikerült képet szereznünk.


A végére pedig egy vadonatúj Dreamworks egész estés animációs film, a Kung Fu Panda végre egy tízer trailerrel rukkolt elő. A főhős természetesen nem más, mint egy pandamaci, aki szeretné elsajátítani a kung fu tudományát, azonban az állandó evészeten kívül nem sok tehetséggel áldotta meg a sors. Szerencsére lesznek segítői és hát ki mások lennének, mint a jó öreg stílusok jeles képviselő: A tigris, a kígyó, a daru, az imádkozó sáska és a majom.

Nagyon úgy fest, hogy a Shrek után is van élet a Dreamworksnél és végre kezdenek visszatérni a minőségi munkákhoz. Talán ideje lenne a Shreket a szekrény fogasára felakasztani és ilyen ötletekkel bombázni a közönséget. A szinkronhangokért olyan nevek felelnek majd, mint Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie vagy Jackie Chan. Tízer videó egyelőre csak letölthető formában, a stream verziót még vadásszuk.

Translate »