Oldal kiválasztása

Hollywoodból jelentjük!

Hollywoodból jelentjük!

Tengerentúli riporterünk megint jó időre elveszett a kinti sűrűben, azonban ma délután két friss hírmorzsával is megörvendeztetett bennünket.

A Disney a jól bevált rajzfilmek és könnyen emészthető popcorn mozik után egy kicsit komorabb, sötét hangulató sci-fi thrillerbe vágja a fejszéjét.

Egy igencsak borús jövőképet tárnak majd elénk a készítők melyben az emberek már nem élnek aktív társadalalmi életet. Nincsenek személyes kapcsolatok, mindenki a saját magáról megformált androidot küldi a munkába, bevásárolni vagy épp a kutyát sétáltani.

A film egyik főhőse Bruce Willis lesz, aki egy nyomozót alakít a The Surrogates címet viselő moziban. Azon gyilkosságok után nyomoz, melyek áldozatai a már említett robotok. Természetesen maga is saját hasonmás droidját küldi ki a terepre, azonban valami nem úgy sül el, ahogy azt tervezi, így aztán kénytelen saját maga a tettek mezejére lépni, pedig évek óta ki se lépett a lakásából.


Szerencsére egy fincsi tréler is befutott az új filmbejelentés mellé. J.J. Abrams a tévésorozatok egyik királya – Lost, Alias – teljes titokban készítette új világvége moziját, a Cloverfieldet. A 2008. január 18-án mozikba kerülő akció/sci-fi/thrillerben egy különös szörny támadja meg New York-ot.


Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »