Oldal kiválasztása

Bemutatkozik a Bionic Commando

Bemutatkozik a Bionic Commando
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az előbbi Capcom hírben már szóba hoztam a japánok új játékát. Lássuk miről is van pontosan szó!

A Bionic Commando egy 1988-ban piacra került platformjáték volt, amely többek között NES-re és C64-re is napvilágot látott. A japán Capcom most úgy döntött, hogy akkori alkotását új, 21. századi formába önti.

A történet főhőse Nathan Spencer, aki a kormány szolgálatában áll. Több évtizednyi hűséges szolgálat után azonban a feletettesei keresztbe tesznek Nathannek és halálra ítélik, aki így börtönbe kerül. Három évvel később, épp az ítélet végrehajtásának napján terroristák egy maroknyi csapata Ascension City-ben egy kísérleti fegyverrel hatalmas, pusztító robbanást idéznek elp. Ascension romokban, azonban Nathan bionikus karjainak köszönhetően szinte azonnal alkalmazkodik az új környezetéhez.

Miután a terroristák sikeresen átveszik a hatalmat Ascensionban a kormánynak egyetlen lehetősége marad, hogy életben tartsa reményeit egy esetleges visszavágásra. Visszahívják Spencert…

Olyan érzése van az embernek, mintha a Protoype-ot próbálná koppintani a gamma, dehát ez 1988-as cucc, így erről szó se lehet, Nathan bionikus mancsa gyakorlatilag az összes létező helyzetben segítségére lesz. Falakat mászik meg, védekezésre és természetesen a benne rejlő iszonyatos erőnek köszönhetően támadásra is alkalmas. Autókat és minden más mozdítható tárgyakat hajíthatunk majd ellenfelink felé.

A Bionic Commando egyelőre nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, az esetleges platformokról sem esett még szó, azonban megérkezett a debütáló tréler, a hivatalos oldal és az első képfelhozatal is – ezt a héten mindenképpen láthatjátok majd.

Translate »