Oldal kiválasztása

The Sims2: Bon Voyage újabb infók

The Sims2: Bon Voyage újabb infók

Megérkezett a magyar sajtóanyag is, amelyből további információk derülnek ki Akár egy trópusi paradicsomban ejtőznek luxuskörülmények között, akár zord hegyek között sátoroznak a családdal, vagy épp a Távol-Kelet titkait fürkészik, élvezni fogják a pihenés és feltöltődés új lehetőségeit. Homokvárépítés és rájakergetés, lazítás egy Zen kertben és frissítő megmártózás a medencében – a játékosok könnyedén tapasztalt utazót faraghatnak szájtáti turista simjeikből. A simek új szokásokat is tanulhatnak a helyiektől: hagyományos köszöntéseket és táncokat, amelyeket aztán hazatérve barátaiknak is megtaníthatnak. A The Sims 2 Bon Voyage-nak köszönhetően a játékosok életük nagy utazására küldhetik simjeiket.
 
A simek utazás közben érintkezésbe léphetnek a valódi és mitologikus helyiekkel, és rengeteget tanulhatnak tőlük, többek között a bölcs öreg remetétől, a tűztáncosoktól, és még magától Nagylábtól is! Mint minden nyaraló, a simek is feldíszíthetik otthonaikat az utazásokról hozott egyedi emléktárgyakkal, amelyek kizárólag a The Sims™ 2 Bon Voyage különleges helyszínein vásárolhatóak meg. Még egyedi ékszereket is vásárolhatnak, amelyeket viselhetnek, vagy hazavihetnek ajándékként. Beleszerettél a hula virágfüzérbe simjeid trópusi nyaralása alatt? Vidd haza és vágj fel a szomszédok előtt! Imádtad a tánclépéseket, amelyeket simed a vidéki szálláson tanult? Hazatérve tanítsd meg barátainak a tánc minden csínját-bínját! Mit tanulhat meg és gyűjthet össze simed utazásai során? Csak rajtad múlik!

  • Utazz el a három egzotikus helyszínre! Mindegyik úti cél különleges tájakkal és helyi lakosokkal vár. Akár tűztáncosokkal és nindzsákkal is találkozhatnak simjeid, és tanulhatnak is tőlük. Kóstold meg a helyi konyhaművészet remekeit és csodáld meg a kulturális örökséget, miközben simed lelkes felfedezőként járja be a helyszíneket!
  • Küldd el simjeidet túrázni! Hajókázás üvegezett padlójú csónakokban, kalandos dzsiptúrák és egyéb izgalmas kiruccanások színesítik simjeid nyaralását, és még számos meglepetés vár!
  • Végy, vagy találj egyedi tárgyakat!  Vásárolj igazi, csak az adott helyszínre jellemző ritkaságokat, így például egyedi ékszereket, amelyeket simjeid viselhetnek, vagy hazavihetnek ajándékként. Bukkanj rá titkos rejtekhelyekre, gyűjtögess kagylókat a tengerparton, vagy ásd ki az elrejtett kincsesládát!
  • Érezd otthon magad az új vakációs szálláshelyeken! Flancolj a luxushotelben, vagy válassz otthonos kis hálókabint. Simjeid élvezni fogják a kiszolgálást, a gyógyfürdő testet-lelket kényeztető szolgáltatásait és a többi izgalmas újdonságot!
Translate »