Oldal kiválasztása

GC 2007 – Operation Flashpoint 2: Dragon Rising hivatalos bejelentés

GC 2007 – Operation Flashpoint 2: Dragon Rising hivatalos bejelentés

Tegnap megleshettétek az első Operation Flashpoint 2: Dragon Rising trélert, amihez pár friss kép is társult. Ma délután a hivatalos bejelentés is megtörtént.

Wajk kollága tegnap szorgos hangyaként csapott le az első Operation Flashpoint 2: Dragon Rising médiaanyagra. A videó és a képek közzé tétele után engem ért az a megtiszteltetés, hogy a hivatalos bejelentésről érkező sajtólevélben fellelhető érdekességeket is közzé tegyem.


A gamma valamikor 2008-ban debütál PC-re és a vezető next-gen gyártók masináira, azaz Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A játék meghajtásáért a Neon grafikus motor felel majd, ami az előzetes anyagok láttán gyönyörűen adja vissza a modern kori csaták érzését. A jármúvek, a katonák, a fegyverek mind-mind tökéletesen kidolgozottak, a hangeffektek tökéletesek, ezzel biztosítva, hogy az orosz és kínai konfliktus kellős közepén játszódó Operation Flashpoint 2: Dragon Rising maradandó élményt nyújtson. A környezet természetesen kedvünk szerint alakítható lesz, ezzel rengeteg új taktikai lehetőségre tehetünk majd szert.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »