Oldal kiválasztása

Európában is csökken az X360-ok ára

Európában is csökken az X360-ok ára

Az amerikai és ausztráliai piacon bekövetkezett árleszállítást követően az öreg kontinens lakói is olcsóbban juthatnak majd hozzá a Microsoft next-gen dobozkájához.

Észak-Amerika és Ausztrália után a Microsoft Xbox-részlegének vezetősége úgy döntött, hogy Európát sem hagyja ki az árcsökkentési mókából. Az árnyisszantás augusztus 24-től, azaz a brutális Xbox Elite megjelenésével lép majd életbe. Az árak az amerikai árcsökkentéshez hasonlóan alakulnak, csak itt euróban kell majd számolgatni mindent. A Premium csomag 50 EUR-ral, a csupasz Core pack pedig 20 euróval kerül majd kevesebbe. Az így kialakult új árcédulák a következők:

Xbox 360 Premium – 349 euró
Xbox 360 Core – 279 euró

A 120 GB-os vinyóval, HDMI csatlakozóval és minden egyéb finomsággal felvértezett, fekete köntösbe öltöztett Xbox Elite 449 euróért vihető majd haza.

Hamarosan elég komoly nevek érkeznek a redmondiak next-gen konzoljára – Halo 3, Bioshock, Project Gotham Racing 4, Mass Effect, Ace Combat 6: Fires of Liberation, Naruto, Blue Dragon -, így érthető, hogy egy kisebb árnyírbálással próbálják meghozni a vevők vásárlási kedvét.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »