Oldal kiválasztása

C&C 3: Kane’s Wrath – kiegészítő lemez

C&C 3: Kane’s Wrath – kiegészítő lemez
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EA C&C részlege nem pihen. Nemrégiben beindították a játék online TV-jét, most pedig bejelentették a kiegészítő lemez érkezését.

Mint már a cím is elárulja, a kiegben Kane bátyánk és testvérisége kerül köponti szerepbe. Egészen pontosan a 2. és 3. tiberium háború közti időszak, illeve a 3. hárorú eleje. Játékmenetbeli változásokra is kell számítani, ugyanis ezúttal komplett világhódító hadjáratra indul a testvériség (míly meglepő ez a NOD-tól…). Ezt oly módon kívánják megvalósítani, hogy beraknak egy world-mapot a játékba, amolyan RISK módra, és a megszokott C&C nézet és csaták akkor kerülnek előtérbe, ha két rivális sereg valahol találkozik.

Egyébként lesz itt minden, amit egy tisztességes kiegészítőtől elvár az ember, új egységek, fejlesztések, szuper fegyverek és klánok. Sőt minden klánon belül két alcsoport egyéni speckó cuccokkal, tehát ha minden jól megy az összes rajongónak tátva marad majd a szája.

Hogy mikor is lesz ez? Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, csak annyit hogy tekintve a temérdek újítást, nem kis pakkról van szó, tehát a fejlesztés sem lesz rövid. Idén már biztosan nem kell rá számítani. Ami biztos, hogy a PC-s és az Xbox-os kiadás egyszerre kerül majd a boltokba. További infókért látogassatok el a hivatalos oldalra és nézzétek meg a Battlecast Prime time adását.

Translate »