Oldal kiválasztása

Jön a 80Gb-os PS3

Jön a 80Gb-os PS3
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony bejelenette, hogy mostantól elérhető a 80-as vinyóval szerelt PS3 is.

A Sony ma bejelentette, hogy már elérhető a 80 Gb-os merevlemezzel ellátott PS3, igaz egyelőre még csak az amerikai és kanadai árakat említették – USD 599$, CND 659$ -, de valószínűleg hozzánk is hamarosan elér a bővített változat. A csomagban megtalálható még a MotorStorm nevű off-road verseny game is, amolyan bónusz gyanánt.

A készítők szerint azért éri majd meg jobban a nagyobb merevlemezzel rendelkező típust választani, mert ezt direkt az online játékokhoz és egyéb szórakozási lehetőségekhez fejlesztették, nem is beszélve a letölthető anyagokról, melyek a Playstation Networkön várnak a PS3 tulajokra.

Mind a két verzió – a 60 és a 80 gigás egyaránt – Cell Broadband Engine-nel lesz ellátva; beépített merevlemezzel; Wi-Fi csatlakozókkal; SIXAXIS, vezetéknélküli karokkal; és Blue-ray lejátszókkal –  ami azért jó még nekünk (azon kívül, hogy a PS3 játékok már mind Blue-ray-en kerülnek a boltokba), mert állítólag egyre több filmet adnak ki Blue-ray  lemezen is (a 300, a Shooter – A Mesterlövész és a Ghost Rider – A Szellemlovas már megjelent, bár szerintem nem emiatt veszi majd meg az, aki beruház egy PS3-ra).

Translate »